OnePlus 7T Pro – Wat we kunnen verwachten

Auteur: , Geen reacties
Sexy of te weinig nieuws

Wat gaat het T-model ons dit jaar brengen?

Terwijl Ruben lekker kon genieten van de OnePlus 7 Pro werkt het Chinese bedrijf achter de smartphones alweer keihard aan de volgende uitvoering, in dit geval de verwarrend genaamde OnePlus 7T pro, de T-serie van de OnePlus 7-reeks. Dit is wat we kunnen verwachten van het aankomende vlaggenschipT.

De T-uitvoering van OnePlus-smartphones is historisch gezien altijd een upgrade van de basis-uitvoering(en) en dat zal ditmaal niet anders zijn. Het is wel voor het eerst dat een OnePlus-smartphone in een serie wordt uitgebracht, dus eigenlijk is de OnePlus 7 Pro al een T-uitvoering van de gewone OnePlus 7.

Dat gezegd hebbende kan er natuurlijk altijd wat beter en de OnePlus 7T Pro zal dan ook ongetwijfeld wat vernieuwde hardware krijgen. Ik zet daarom mijn geld in op een upgrade van de processor naar de reeds aangekondigde Snapdragon 855 Plus als meest belangrijke toevoeging.

Verder zullen de veranderingen marginaal zijn. Wellicht dat hij een nog sneller scherm van 120Hz (of zelfs 144Hz) mee krijgt, wat mooi meegenomen zou zijn. Dat zou de game-mogelijkheden op de prijsvechter-smartphone nog beter maken, wat in lijn zou zijn met de huidige software-toevoegingen die OnePlus doorvoert. Oh, en Android Q zal een zeer welkome toevoeging zijn!

Andere veranderingen zouden op dit moment pure speculatie zijn. Het zou leuk zijn als ze draadloos opladen toevoegen, al is OnePlus daar tot dusver op tegen (omdat het niet snel genoeg is). Maar ja, ze waren ook tegen het verwijderen van de headphone jack en die zie ik nu ook nergens meer zitten…

Tot slot hoef je wat betreft design geen uitgebreide veranderingen te verwachten. De T-uitvoering bevat meestal alleen nieuwe aspecten onder de motorkap. Een recent uitgelekte afbeelding suggereert daarbij dat er eigenlijk helemaal niets gaat veranderen aan de buitenkant. Het kan daarentegen zijn dat dit een vroeg OnePlus 7 (Pro) prototype was en helemaal geen nieuwe smartphone.

Als we van het voorgaande release-model van OnePlus uit mogen gaan, komt de T-serie ergens in het najaar uit.

Lees ook: Inruilactie: scoor de OnePlus 7 Pro voor 499 euro (nog 4 dagen geldig)

Foto @Slashleaks via WeiboEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).