OnePlus 8 Pro: dit is de camerakwaliteit

OnePlus 8 Pro: dit is de camerakwaliteit

De CEO van het techbedrijf geeft alvast een voorproefje.

Bij OnePlus hebben ze er grote lol in om stukje voor stukje meer bekend te maken over hun nieuwe toestellen. Zo is al officieel bevestigd wat voor scherm de OnePlus 8 Series gaat krijgen. Ook is de nieuwe draadloze snellaadtechniek uit de doeken gedaan. Vandaag is de camera aan de beurt.

In een post op sociale media heeft OnePlus CEO Pete Lau enkele foto’s gedeeld. De plaatjes zijn gemaakt met de camera van de nieuwe OnePlus 8 Pro. Het gaat hier om donkere foto’s en moeten volgens Lau laten zien hoe goed de camera van de OnePlus 8 Pro presteert in het donker.

De ene kant van de foto is genomen met een vlaggenschip van een ander merk. De betere kant is genomen met de OnePlus 8 Pro. Sterk staaltje marketing, want de post zegt op zichzelf niet zo heel veel. Ja, de OnePlus lijkt mooie foto’s te maken. Maar de CEO deelt natuurlijk alleen een resultaat waar hij honderd procent achterstaat. Reviews moeten gaan uitwijzen of de camera van de nieuwe OnePlus 8 Pro echt zo goed is.

Eén reactie

  1. De nachtmodus begint langzaam wel overdreven te worden. De lucht is gewoon blauw in de linker foto. Ik heb ’s nachts nog nooit een blauwe lucht gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *