OnePlus 8 Series heeft een steengoed display

OnePlus 8 Series heeft een steengoed display

De Chinese techgigant pakt vooral uit met het display van de OnePlus 8 Series.

Later deze maand introduceert OnePlus de nieuwe 8 Series. Stukje bij beetje maakt het techbedrijf nieuwe informatie over de smartphones bekend. Zo weten we al officieel welke processor de 8 Series gaat krijgen. Nu is er info bekendgemaakt over het display.

Als we DisplayMate mogen geloven pakt het techbedrijf flink uit. De OnePlus 8 Series heeft van deze organisatie de Best Smartphone Display Award ontvangen. DisplayMate is een onafhankelijke organisatie. Je kunt ze zien als de Dxomark van beeldschermen.

Wat goed is om te weten is dat DisplayMate deze uitreiking aan meerdere smartphones doet. Het is dus niet zo dat de OnePlus opeens een nummer één is. Andere toestellen die de Best Smartphone Display Award hebben ontvangen zijn onder andere de Google Pixel 4 XL, de iPhone 11 Pro Max en de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Voor OnePlus is het de eerste keer dat een smartphoneserie een A+ waardering heeft gekregen van DisplayMate. Volgens de organisatie scoort de OnePlus 8 Series uitmuntend op het gebied van kleurnauwkeurigheid, beeldcontrast, displayhelderheid en beeldreflectie.

De onthulling van de OnePlus 8 Series is op 14 april. Het techbedrijf organiseert een digitaal event.

Eén reactie

  1. De Pixel4XL kreeg die award ook.
    Prachtig scherm dat buiten NIET te gebruiken was. 1 van de vele fails van de Pixel4 serie.

    Dan zie je dat het allemaal weinig zegt.
    Net als DXOmark waar merken zich inkopen, en dat is geen grap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *