OnePlus 8 update moet tergende schermproblemen verhelpen

OnePlus 8 update

Gebruikers melden onder andere dat de tergende groentinten door de OnePlus 8 update verdwenen zijn.

OnePlus heeft een aantal kenmerkende repuraties waaronder prijsvechter en voormalige flagship killer. Daar moet er misschien ééntje bij, want ook de OnePlus 8 heeft problemen met het display na de launch. De OnePlus 5, OnePlus 6 en OnePlus 7 hadden allemaal hun eigen displayproblemen die later met een update verholpen moesten worden. Ook de gloednieuwe OnePlus 8-serie zou een eigen probleem hebben. Een OnePlus 8 update zou de groentinten en overenthousiaste touchscreen-gevoeligheid al hebben verholpen.

Groentinten

Dat meldt AndroidPolice nadat ze de update zelf op hun toestel uitgerold zagen worden. Het gaat om Oxygen 10.5.5 dat nu dus naar verluidt uit is. Overigens heeft OnePlus de update nog niet op hun fora aangekondigd. Volgens het medium zou de update de schermproblemen deels aanpakken. Vooral de groentinten die sommige gebruikers zagen bij een lage helderheid zouden weg zijn.

https://twitter.com/FoxTechh/status/1254010223087534082

In de bovenstaande foto van Twitter is daarbij duidelijk te zien hoe groot het verschil is na de update. Wij hadden overigens geen last van de schermproblemen tijdens Rubens review. Het mag dan ook gezegd worden: OnePlus heeft het probleem snel opgelost. Dat was bij sommige displayproblemen in het verleden wel anders.

Gevoeligheid

Ook de overgevoeligheid moet minder zijn door de OnePlus 8 update. Hetzelfde medium klaagt over de constante accidentele aanrakingen die door het toestel werden geregistreerd. Een korte aanraking moet nu niet meer zo snel als een doelbewuste input worden geregistreerd.

Nogmaals, de OnePlus 8 update in de vorm van Oxygen 10.5.5 lijkt nog niet officieel aangekondigd, maar eigenaren van het toestel kunnen de update wel ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *