OnePlus 9 komt in rijkelijk gevulde doos

OnePlus geeft de aankomende 9-serie een gloednieuwe camera-setup mee, maar ook een goedgevulde doos, inclusief oplader!

OnePlus kondigde vandaag de releasedatum van de 9-serie aan en de samenwerking met camerafabrikant Hasselblad. Op het OnePlus-forum onthult Pete Lau daarnaast nog een leuk nieuwtje over de 9-serie, namelijk dat er een oplader in de doos zit. Daarmee tackelt het Chinese bedrijf een hoop kritiekpunten en lijkt de OP9 steeds aantrekkelijker.

OnePlus 9 krijgt oplader mee

Momenteel halen veel grote merken, waaronder Samsung en Apple, de oplader uit de doos. Onder het mom van het beschermen van het milieu mist een brick bij velen. OnePlus is er daar niet één van. CEO Pete Lau laat in een comment weten dat de oplader niet zal missen bij aanschaf van een OnePlus 9.

Maak je geen zorgen. We leveren de oplader in de doos.

Pete Lau op het OnePlus-forum

Naar alle waarschijnlijkheid krijgt de aankomende vlaggenschipserie ondersteuning voor 65W Warp Charging. Dat is een flinke stap vooruit vergeleken met de 8-serie, die maximaal 30 Watt ondersteunt. Het zou dan ook een beetje smerig zijn als het merk ervan uit zou gaan dat men nog een brick heeft liggen die het stevige Wattage ondersteunt.

Naast de meegeleverde OnePlus 9-oplader kiest het merk dus voor een samenwerking met een gerenommeerd camerabedrijf. Daarmee nemen ze nog een groot kritiekpunt weg; OnePlus smartphones worden om veel dingen geprezen, maar camera-kwaliteit is lang niet altijd één van die dingen.

Hoe dan ook, op 23 maart (15:00 Nederlandse tijd) lanceert OnePlus de veelbelovende smartphone-serie. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *