OnePlus belooft beterschap met bekritiseerde Watch

OnePlus Watch update

Tot nu toe heeft OnePlus een lading stront over zich heen gekregen met de Watch, maar er is licht aan het einde van de tunnel met een update.

Terwijl wij nog druk bezig zijn met het reviewen van de OnePlus Watch, hebben ander (internationale) media vernietigende verslagen geschreven over hun ervaringen met het apparaat. OnePlus heeft kennis genomen van de negatieve reviews en komt snel met een update.

OnePlus Watch update

Dat heeft het bedrijf medegedeeld op het forum van het merk. De update zal als eerste uitgerold worden in de Verenigde Staten en Canada. Andere regio’s volgen daarna. Deze update brengt fixes voor bugs met zich mee en moet betere stabiliteit brengen. OnePlus kreeg onder andere kritiek dat de GPS functie slecht zou functioneren. Ook activiteiten als lopen en rennen werken niet goed volgens sommigen.

Tegelijkertijd heeft OnePlus bekendgemaakt er een aantal nieuwe features eraan zitten te komen. Middels een toekomstige OTA-update kun je een Always-on Display feature, remote camera control voor Android en een 12-uur tijdformaat ondersteuning verwachten. Daarnaast activeert het merk alle 110+ workout functies en introduceert OnePlus vier nieuwe talen op de Watch met deze update. Namelijk Duits, Italiaans, Spaans en Pools. Nederlands is al te gebruiken.

Tot nu toe lijkt de OnePlus Watch nog niet het succes wat het bedrijf voor ogen had. Hopelijk gaat de OnePlus Watch update inderdaad beterschap brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *