OnePlus biedt excuus aan voor vertraging

OnePlus 2
OnePlus en leverlingsproblemen zijn ook dit jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Oprichter Carl Pei is het zelf ook behoorlijk zat: we messed up.

Pei heeft persoonlijk zijn excuses aangeboden op het forum van zijn smartphonemerk. Het was de bedoeling dat de OnePlus 2 binnen korte tijd goed beschikbaar zou zijn, maar net als bij de OnePlus One worden de beloftes vooralsnog niet waargemaakt. De fans van het merk zijn de huidige situatie behoorlijk zat, dus Pei lijkt te beseffen dat er snel iets moet gebeuren.

“Vorig jaar waren we niet, maar we wilden van onze fouten leren. We hebben onze beloftes helaas niet waar kunnen maken en dat is niet goed te praten”, aldus Pei. Hij hoopt het toestel op korte termijn (in september of oktober) een uur lang voor iedereen beschikbaar te kunnen maken, maar ook dat zal afhangen van voldoende beschikbaarheid.

Het blijft wat ons betreft opvallend dat de internationale versie van de OnePlus 2 zo slecht verkrijgbaar is. De Chinese variant verschilt slechts in details van het toestel dat naar Europa verscheept wordt, maar is wél ruim op voorraad bij verschillende webshops. Of dat een verstandig alternatief is? Dat lees je hier.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *