OnePlus blundert met uitrol Android 10

Opschieten dan!
Waar blijft Android 10?!

Eind vorige maand kondigde OnePlus trots aan dat de nieuwste versie van Android, Android 10, naar de OnePlus 7-serie zou komen. Dat was bijna 2 weken geleden en nog steeds lijken talloze OnePlus 7-eigenaren geen toegang te hebben tot Android 10.

Dat meldt AndroidAuthority op basis van de reacties van Reddit-gebruikers en OnePlus forum-bezoekers; veel reageerders zouden de update nog steeds niet hebben gekregen.

Volgens verschillende bronnen duurt het dus ontzettend lang voordat Android 10 (met OxygenOS schil) eindelijk is uitgerold, hoewel het al bijna 2 weken geleden is dat OnePlus de migratie naar het nieuwste besturingssysteem aankondigde.

OnePlus zou een van de eerste merken zijn (na deze twee) die buiten Google’s eigen Pixel-serie uitgerust zou worden met Android 10. Maar die prestatie lijkt op een of andere manier niet meer aan de horizon te liggen.

Voor de duidelijkheid, sommige gebruikers met een OnePlus 7 of OnePlus 7 Pro hebben wel al Android 10, dus het is niet duidelijk waarom de uitrol zo langzaam gaat, maar hij vindt weldegelijk plaats. We hebben OnePlus om een reactie gevraagd en zullen dit bericht updaten wanneer we meer weten.

Ondertussen maakt het Chinese merk zich op voor de release van de OnePlus 7T-serie. In dit artikel lees je alles over de specs van het aankomende vlagenschip.

Lees ook: OnePlus 7 vs OnePlus 7T – Had dit de gewone OP7 moeten zijn?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *