OnePlus goes full Apple: flutbericht verklapt nieuw materiaal

OnePlus goes full Apple
De hoogste tijd om het nieuwe persbericht eens grondig te ontleden.

OnePlus hoeft de laatste tijd niet meer te rekenen op al te veel steun van haar fanbase. Hoewel haar OnePlus 5T als een malle verkoopt, lijkt de harde kern zich steeds meer van het bedrijf af te keren. Niet alleen de stijgende prijs, maar ook het gekopieerde design doet de wenkbrauwen van menig OP-fanaat fronsen.

Vandaag bracht OnePlus CEO Pete Lau een persbericht uit met daarin informatie dat de OnePlus 6 over een glazen achterkant gaat beschikken (en dus hoogstwaarschijnlijk draadloos oplaadbaar is). Het persbericht bevat fantastisch complexe termen die zo uit de hoge hoed van Apple-topman Jony Ive hadden kunnen komen:

Every decision we make is based on countless rejections, resulting in a quick, continually iterative process.

Een nogal opmerkelijke zin, aangezien het een publiek geheim is dat OnePlus vrijwel alles krijgt aangeleverd van zusterbedrijf Oppo en/of moederbedrijf BBK Electronics.

We gave a lot of thought to how users should feel when they use the OnePlus 6.

Het fantastische design met inkeping én een bezel aan de onderkant zit natuurlijk iedere OnePlus-fan op te wachten.

And I believe users will naturally gravitate towards more “honest” designs.

Blijkbaar wil OnePlus de Tony Chocolonely worden van de smartphonewereld. We zijn er bang voor dat de OnePlus 6 weleens het eerste toestel van OP kan gaan worden dat niet de verwachtingen waar weet te maken. Het ziet ernaar uit dat we over enkele weken officieel kennis kunnen maken met de smartphone.

Nog geen reacties

  1. “We luisteren naar onze doelgroep”. Toen die echter massaal voor een SansStone achterkant kozen dachten ze bij OnePlus “Fuck it we doen toch glas, want dat doet de concurrentie ook”

    Begint wel behoorlijk door de mand te valken dat bedrijf.

  2. Ja, ik baal ook van Oneplus. Sandstone was het beste wat ze ooit hebben bedacht. Ik heb nu de 5 met een sandstone hoesje. Ik denk dat dit mijn laatste Oneplus was, Xiaomi maakt ook hele leuke toestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *