OnePlus hint op futuristische auto

Wow
Samenwerking met McLaren of vroege 1 april-grap?

Smartphonemaker OnePlus en racemonster-producent McLaren hebben in het verleden al eens samengewerkt, voornamelijk de OnePlus 6T McLaren Edition. Wellicht dat het Chinese smartphonemerk nu ook hun expertise gaat toepassen aan een auto?!

OnePlus post namelijk onder andere op Twitter een foto van een hyper-futuristische auto, ogenschijnlijk bestaande uit nanobots en aangedreven door donkere materie. Zou de voormalige flagship killer nu Tesla-killer worden?

Hoewel OnePlus de geschiedenis mee heeft (met de McLaren-samenwerking) lijkt het erop dat we met twee smaken te maken kunnen hebben. Enerzijds zou dit een volgende samenwerking kunnen betekenen tussen McLaren en OnePlus; de smartphonemaker zou bijvoorbeeld het OxygenOS voor de slimme auto kunnen verzorgen.

De andere smaak, wellicht nog aannemelijker, is dat OnePlus hier een (mooi gephotoshopte) vroege 1 april-grap publiceert. Ik weet niet of ze in China 1 april ‘vieren’, maar wellicht dat het westerse marketingteam dit wel een leuk idee vond. Vorig jaar haalde het Chinese miljardenbedrijf immers ook al een grap uit, dus het zou geen eerste keer zijn. Aan de andere kant, een andere ‘1 april-grap’ van OnePlus bleek helemaal geen grap, maar een semi-marketingstunt met écht product.

Meer over OnePlus lezen? In dit artikelen bespreken we alle lekken en bevestigingen van die lekken over de aankomende OnePlus 7. Check hier alles over een community-wedstrijd van OnePlus, die werd gewonnen door een Nederlander. Tot slot vergeleken we de OnePlus 6T hier met de ietwat oudere Galaxy S9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *