OnePlus is jarig en onthult supergoedkope Power Bank

OnePlus-Power-Bank
Een jaar geleden werd het mobiele landschap opgeschud door OnePlus One, een smartphone waar je nog steeds heel moeilijk aan kunt komen. Wie jarig is trakteert, dus verkopen ze nu de Power Bank voor een erg lage prijs.

Het beruchte uitnodigingsproces dat je moest doorstaan om aan een OnePlus One te komen was misschien niet ideaal, maar er zijn inmiddels al wel meer dan 500.000 exemplaren van verkocht.

Power Bank
Dit vieren ze met een nieuw product, de Power Bank. Voor 15 dollar (omgerekend €12,22) krijg je een 10.000mAh draagbare batterij waarmee je jouw OnePlus One minstens drie keer volledig mee kunt opladen via de dual-USB poorten. Daarna dient de Power Bank vijf uur lang aan het stopcontact te hangen om opnieuw gebruikt te worden.

OnePlus-Oplader

De Power Bank is in twee kleuren (Silk White en Sandstone Black) te koop, en heeft een aantal ingebouwde LED-lampjes die laten zien hoeveel stroom er nog inzit. Bestellen kan straks via deze link, want het is nog niet bekend wanneer we ze daadwerkelijk kunnen kopen. Voorlopig zullen we moeten wachten totdat het ‘coming soon’ kopje verdwenen is.

Nog geen reacties

  1. Dat is best een mooie deal voor een weekendje feesten, om maar wat te noemen! Nu denk ik niet dat je hem onder normale omstandigheden snel nodig zal hebben met die One+

  2. Iemand van de forum gebruikers die nog een invite over heeft? Was juist te laat bij de vrij verkoop. In ruil mijn volledige virtuele ‘Kate-Upton-fotocollectie’ 😉 Dank bij voorbaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *