OnePlus komt dit jaar niet met een tweede toestel [updated]

OnePlus komt dit jaar niet met nog een tweede toestel
Het Chinese bedrijf ontkent dan ook de geruchten dat het dit jaar een tweede telefoon zou introduceren.

Volgens het welbekende twitter account van @evleaks zou Oneplus dit jaar een tweede telefoon naast de One presenteren. Deze zou dan de interne naam Lettuce hebben, en op de markt komen als OnePlus Two. Het bedrijf heeft deze geruchten ontkracht. Zo heeft het aan AndroidPolice laten weten dat het dit jaar alleen maar werkt aan de OnePlus One.

Op dit moment is het nog steeds lastig om de OnePlus One te bemachtigen. De eerste telefoons werden alleen uitgeleverd via een invite only systeem. Daarnaast werd ook nog eens bekend dat de levering van de telefoons vertraging had gekregen omdat het Europese keurmerk niet correct was afgebeeld.

Dat de focus nu dan ook volledig op de OnePlus One ligt is voor velen goed nieuws. Zo zal voor OnePlus nu het belangrijkste zijn dat de telefoons op een juist manier en zo snel mogelijk worden uitgeleverd. Dit natuurlijk vooral omdat ondanks de vertraging met de levering de telefoon razend populair blijkt te zijn, dit natuurlijk vooral door zijn lage aanschafprijs van 269 euro.

Hiervoor krijg je een toestel dat draait op een Snapdragon 801-processor met 3 GB aan werkgeheugen. Verder heeft de telefoon een 13 megapixel camera met een Sony Exmor IMX214-sensor en een 5,5-inch display.

UPDATE: Hoewel OnePlus ontkent nog dit jaar met een tweede Smartphone te komen, werkt het bedrijf wel degelijk aan een opvolger van de One. CEO Pete Lau stelt tegenover Tech Sina dat OnePlus zijn tweede smartphone een eigen besturingssysteem aanmeet. Het gaat in eerste instantie om een OS voor de Chinese markt, waar de flagship-killer nu Color OS gebruikt. Of dit ook gevolgen heeft voor CyanogenMod is nog onduidelijk

[lg_folder folder=”OnePlus/One/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *