OnePlus komt met een Back to School-programma

Auteur: , 2 Reacties
OnePlus komt met een Back to School-programma

Strak weer naar school? OnePlus helpt je met voorbereiden op een kersvers schooljaar.

OnePlus lanceert een nieuw Back to School-programma met extra voordeel binnen de OnePlus 7-serie. Althans, als je de smartphone direct via het Chinese techbedrijf koopt. Studenten ontvangen tot en met eind augustus op vertoon van hun studentenkaart een Sandstone beschermend telefoonhoesje en een paar Bullets Type-C-oordopjes bij aankoop van een OnePlus 7 Pro.

Het techbedrijf laat weten dat ze sinds de lancering van de OnePlus 7-serie, begin dit jaar, goede feedback ontvangen. Gebruikers zijn te spreken over het beeldscherm, de kracht van de smartphone en de camera. De Back to School-deal maakt onderdeel uit van het bestaande studentenprogramma van OnePlus, waarbij je met je studentenkaart vijf procent korting ontvangt op een toestel naar keuze.

Op de site van OnePlus valt meer te lezen over het Back to School-programma van het merk. Net als met school, moet je ook hier goed je huiswerk doen. Staar je niet blind op de aanbiedingen van OnePlus, het kan natuurlijk zo zijn dat je een betere deal elders aantreft op het wereldwijde web.

Lees ook: OnePlus 7 Pro – Apparata review2 reacties

Toe maar, een $2 hoesje en bedrade knaken dopjes ….
@turbobrick: lol. Dit kreeg ik gewoon standaard bij mijn P10

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).