OnePlus komt met oplossing grote bug 7 Pro


Het duurt nog even!

Het originele bericht check je hier.

Kort na de release van de OnePlus 7-reeks bleek er iets geks aan de hand met de schermen van de Pro-variant. Een ogenschijnlijk bovennatuurlijke kracht deed dingen met het scherm waar de gebruiker geen inmenging in had en ruime week na het uitbreken van het nieuws is er nog steeds geen fix. OnePlus werkt er daarentegen wel aan.

In een statement tegenover Apparata laat OnePlus het volgende weten: “OnePlus zal de komende weken een firmware-update beschikbaar stellen.” Meer informatie dan dat hebben we niet en het is dan ook opvallend dat het Chinese merk nadrukkelijk ‘weken’ nodig heeft om het probleem te fixen.

Hoewel Ruben in onze eigen review van de OnePlus 7 Pro niets van het probleem heeft gemerkt, klagen veel gebruikers over het scherm, dat soms zonder verdere aanraking van de gebruiker dingen doet, bijvoorbeeld de notificatiebalk omlaag slepen of ergens op het scherm tikken. Vooral de app CPU-Z zou voor problemen zorgen.

Ook veel andere apps, waaronder WhatsApp en Facebook, zouden volgens gebruikers op het OnePlus forum de problemen vertonen. Wanneer de firmware-update uitkomt en of het probleem dan ook verholpen is, blijft voorlopig nog de vraag. Tot die tijd check je in dit artikel hoe de OnePlus 7 Pro er van binnen uitziet. Misschien dat iemand met een zeer technisch oog direct kan zien waar het probleem vandaan komt, mocht het toch geen softwaregerelateerd probleem zijn.

3 reacties

  • @turbobrick: Mwa, ze lijken inderdaad buitenproportioneel veel opstartproblemen te hebben na de lancering van een nieuw toestel maar ik heb al 2 jaar een OnePlus 5 en ik heb nog nooit problemen gehad!

 1. Natuurlijk hebben de meesten geen issues. Vrijwel altijd zo maar zodra een bepaald percentage (blijft vaak laag) issues heeft en het herkenbaar en soms zelfs reproduceerbaar.
  Feit blijft dat OP dit soort shit steeds heeft met een nieuw model en klaarblijkelijk fors wordt bezuinigd op testing.
  Leg dat dan naast de huidige prijs en de prijzen van andere flagships op de markt (en niet kijken naar adviesprijzen maar huidige marktprijzen) en dan is het opeens geen koopje meer.

  Bargain prijzen is bij OP net als bij Huawei al een tijdje achter de rug.
  Het zijn de Hyundai en Kia van de automarkt. Zodra het knap begon te ogen en het echt goed begon te rijden gingen de prijzen omhoog en kost vandaag de dag een leuke gezins Koreaan met opties je ook gewoon 30K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *