OnePlus kondigt 7T aan, onthulling ook in Nederland

OnePlus kondigt 7T aan, onthulling ook in Nederland
De OnePlus 7T komt eraan! Alles wat je moet weten check je na de klik.

OnePlus heeft de gloednieuwe 7T-serie officieel aangekondigd. De presentatie van de nieuwe smartphone op 10 oktober. Hier in Europa organiseert het Chinese techbedrijf een launch-event in Londen en in Den Haag.

Eén van de kenmerken van de OnePlus 7 Pro is het 90 Hz Fluid AMOLED-display. Dit en nieuwe innovaties staan de nieuwe 7T-serie te wachten. Zoals gebruikelijk kunnen fans van het merk de lancering live volgen. Kaartjes voor het lanceringsevent van de OnePlus 7T-serie in Den Haag zijn verkrijgbaar via de Nederlandse website van OnePlus. Tickets voor de Londen launch zijn verkrijgbaar via de internationale site van het merk.

OnePlus-fans van over de hele wereld kunnen het evenement live volgen via de officiële website van OnePlus of via de YouTube- en Twitter-accounts. De lancering begint op 10 oktober om 17.00.

OnePlus is gebouwd op de pijlers snel en soepel – en we dagen onszelf continu uit om nog beter te zijn. Het scherm is het onderdeel van je smartphone waar je het meeste mee te maken hebt, dus het is logisch om daarin te investeren. Ik ben ontzettend benieuwd wat onze gebruikers vinden van de nieuwe OnePlus 7T-serie. – Pete Lau, CEO en oprichter van OnePlus

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *