OnePlus Nord – Check hier de officiële reveal (video)

Foto @OnePlus

OnePlus dropt vandaag de eerste beelden van de OnePlus Nord. Check hier de reveal.

De aanloop naar de goedkopere OnePlus smartphone, de OnePlus Nord, was lang en een beetje verwarrend. Nu we eindelijk weten waar het toestel om draait, begint de volgende tenenkrommende fase; het wachten tot de officiële reveal. Gelukkig dropt OnePlus zelf alvast een reveal teaser voor het aankomende goedkope toestel.

OnePlus Nord reveal

OnePlus dropt vandaag een teaser filmpje op Instagram. Het is duidelijk dat dit niet de volledige reveal is, maar slechts een voorproefje. Het grootste gedeelte van de video is er om wat sfeer te creëren. Vanaf 1:00 heeft de hoofdrolspeelster de OnePlus Nord kort in haar handen, voordat ze het toestel in haar zak steekt. Gelukkig kunnen we video’s pauzeren.

https://www.instagram.com/tv/CCLgJ18nC6Q/?utm_source=ig_embed

AndroidAuthority spot bijvoorbeeld in een reflectie dat de OnePlus Nord een dual selfie-camera krijgt. Het gaat om een punch-hole design, wat er doorgaans lekker elegant uitziet. Tegelijkertijd toont het bovenstaande screenshot het tegenovergestelde. De randen lijken gigantisch vanuit de gefilmde hoek.

Ja, het gaat hier om een mid-range smartphone, maar we verwachten natuurlijk wel een enigszins modern design. Het zou overigens wel kunnen dat de vlugge editing en inkijkhoek de werkelijkheid vertekenen. We moeten dus nog steeds geduldig wachten op de daadwerkelijke release. Verder is te zien dat alle knoppen en sliders op dezelfde plek lijken te zitten als bij de OnePlus 8-serie. Naar verluidt krijgt het toestel een Snapdragon 765G processor met 5G ondersteuning.

Het Chinese bedrijf heeft de échte reveal van de OnePlus Nord gepland voor 7 juli. Dan komen we zeker te weten of de randen inderdaad zo groot zijn als ze lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *