OnePlus One kopen? Er worden 5.000 invites weggegeven

OnePlus One kopen
Naarstig op zoek naar een invite voor de populaire telefoon van het Chinese OnePlus? Er wordt straks een batch van 5.000 invites verloot.

Onder de noemer Blizzard of invites heeft OnePlus een pagina opgetuigd waar je kunt meedoen aan de weggeefactie. Het is een sociale actie van de bovenste plank, want om kans te maken op een invite moet je inloggen met je Facebook-account of emailadres, waarna je OnePlus dient te volgen op Twitter en Instagram, liken op Facebook, of een bericht op het OnePlus-forum achterlaten. Hoe meer acties je onderneemt, des te meer kans je maakt op een invite voor de 64 GB Sandstone Black-uitvoering.

Je hebt nog zo’n twee uur om mee te doen aan de actie. Ongeveer 200.000 geïnteresseerden gingen je al voor, trouwens, dus de winkans is niet bijster hoog. OnePlus zegt dat ze ook tien Bamboo-covers zullen weggeven.

De populariteit van OnePlus

De OnePlus One heeft een 5,5-inch display, een Snapdragon 801-processor, 3 GB aan werkgeheugen en een Sony Exmor IMX214-sensor (13 megapixel) in de camera. Soortgelijke specificaties die je bij HTC, Sony en Samsung voor rond de €650 krijgt, terwijl OnePlus doodleuk 269 euro rekent voor het 16GB-model en 299 euro vraagt voor de 64GB-versie. In dit artikel lees je waarom de telefoon zo goedkoop in de markt kan worden gezet.

[lg_folder folder=”OnePlus/One/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Pfff vroeger moest de telefoon iedere keer kleiner worden en liepen mensen te zeiken wat een koelkast heb jij zeg, en moet je nu zien! damn een gigantisch ding, rete onhandig om mee te slepen. Zal ongetwijfeld gigantisch fijn zijn om mee te internetten etc etc
    Maar dat doe ik thuis toch liever met mijn 24 inch scherm 😉
    Tot die tijd is mijn iphone 4 goed genoeg voor internet onderweg, en heerlijk compact.

  2. Damn, nadeel van vakantie ver weg. Ik had graag hier aan mee willen doen want ik wil dat ding! Hopen op de volgende batch met invites dan.

    @famous: ik ben ook geïnteresseerd in kopen, al ben ik blijkbaar niet de enige 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *