OnePlus One kopen, het kan volgende maand weer

OnePlus One kopen
Is het je nog steeds net gelukt om aan een OnePlus One te komen? We voelen met je mee. Wie zich nog niet heeft toegelegd op het aanschaffen van een tweedehands exemplaar op Marktplaats, en per se een nieuw exemplaar wil, kan het in november weer proberen.

De OnePlus One is vooralsnog alleen te verkrijgen met een invite. Met uitzondering van afgelopen maandag. Toen kon om 16:00 uur Nederlandse tijd iedereen er eentje bestellen op de site van OnePlus, het dochtermerk van Oppo. De animo was alleen zo groot, dat de servers eruit klapten en talloze One-geïnteresseerden uiteindelijk met lege handen achterbleven.

Op maandag 17 november volgt een herkansing. Op die dag gaat het bestelsysteem om 16:00 uur Nederlandse tijd opnieuw open en kan iedereen 269 euro aftikken voor de OnePlus One. Mits ze deze keer wel genoeg serverkracht achter de hand hebben.

Wat krijg je voor die €269?

De OnePlus One heeft een 5,5 inch IPS-scherm van Japan Display, dat beschikt over een full-HD resolutie met 1920 bij 1080 pixels. De telefoon draait op Qualcomms Snapdragon 801-processor. Een processor die ook in de €700 kostende toppers van Samsung, LG en Sony zitten. De vier processorkernen doen hun werk op een snelheid van 2,5GHz, bijgestaan door 2 of 3GB werkgeheugen.

In de achterzijde van de telefoon is een 13 megapixel camera geplaatst, met een Sony Exmor IMX214-sensor die uit 6 lenselementen bestaat. De grootste diafragmaopening is f/2.0 en de maximale filmresolutie bedraagt 4K. De OnePlus One kan ook in slowmotion filmen, met 120 frames per seconde in een 720p-resolutie. Vlak onder de cameralens is een dubbele LED-flitser geplaatst. De camera aan de voorkant schiet selfie-ongein in 5 megapixel. Het toestel heeft onscreen-knoppen, maar die zijn uit te schakelen, aangezien er onderaan het display een rijtje capacitieve knoppen is geplaatst. Zo kun je meer schermoppervlakte gebruiken. De afmetingen bedragen 152,9 x 75,9 x 8,9mm en het toestel weegt 162 gram. De accu heeft een capaciteit van 3100mAh.

Het toestel draait op CyanogenMod 11s, een speciaal voor de OnePlus One gemaakte custom rom op basis van Android 4.4.2. Het is door Google gecertificeerd, dus je hebt gewoon toegang tot de Play Store en andere Google-diensten.

[lg_folder folder=”OnePlus/One/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

11 reacties

    • @trident: Ik zou zeggen, volg je eigen advies op. Er is namelijk ook niemand in jouw mening geïnteresseerd. (<—- zo schrijf je dat trouwens.) Ik zeker niet, dus voel je vrij om nooit meer te reageren op mijn mening.

  1. Kheb er 2 besteld, twas vanaf 4 uur tot 7, dr was iid veel te veel gezeik, zeker met dat verpauperde paypal systeem, wat een kut bedrijf is dat zeg, half uur aan de telefoon gehangen met een of andere Apu van de Kwik-e-mart. uiteindelijk is het toch doorgekomen, heb ze over 4-6 weken:) idd alleen de 64gb, wat niet erg is want aan 16gb heb je werkelijk niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *