OnePlus onthult afstandsbediening en dit kun je ermee

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus onthult afstandsbediening en dit kun je ermee

Stapje voor stapje komen we dichterbij.

Gaan we nu serieus een artikel schrijven over de afstandsbediening van een televisie? Ja in dit geval wel, want je maakt niet elke dag mee dat een techfabrikant met een eigen televisie komt. Dit is dan ook niet zomaar een afstandsbediening voor je average televisie, dit is de afstandsbediening van de OnePlus TV.

Een foto van de afstandsbediening werd door OnePlus CEO gedeeld via Twitter. Het ding beschikt over een USB-C aansluiting, een aparte knop voor de Google Assistent, een OnePlus-knop en een geheimzinnige blanke knop. Dit laatste kan vermoedelijk gebruikt worden om je eigen toepassing aan deze knop te geven. Dat zou wel fijn zijn. Wat heb je aan een Netflix knop als je deze dienst nooit gebruikt, bij wijze van spreken. Zo ben je zelf de baas.

De bediening van de afstandsbediening lijkt voornamelijk te verlopen via een soort touch pad bovenaan. Hoe dit in zijn werk gaat is nog even afwachten. De onthulling van de gloednieuwe OnePlus TV is later deze maand. Over het hoe of wat van de televisie is nog veel onduidelijk, dat weten ze bij OnePlus goed geheim te houden. Afwachten dus.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina1 reactie

Mooie Aople remote kopie. Goed dat ze dit doen, beter dan een met knoppen overladen knoppenkast.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).