OnePlus onthult officieel de gloednieuwe Band

OnePlus toont op Twitter officieel hun aankomende fitness tracker, de OnePlus Band, door middel van een aparte teaser.

OnePlus bevestigt met een teaser officieel het bestaan van de Band in een Tweet. Er gaan al langer geruchten rond over een wearable van de flagship killer. Tot dusver bleef het daarbij. Met de teaser kondigt OnePlus hun slimme fitnesshorloge officieel aan. Maar het belangrijkste stukje informatie mist (officieel) nog.

OnePlus Band teaser

Op het Indiase Twitter-kanaal van OnePlus kondigt het Chinese merk officieel de Band aan. Het gaat om een fitness tracker die moet helpen bij het in de gaten houden van de gezondheid van de gebruiker. Sterker nog, in de teaser promoot OnePlus de Band als een hulpmiddel bij het slapen.

Ze schrijven:

Elke morgen als we wakker worden, overzien we bijna een derde van onze dag die we slapend doorbrachten. Maar het is slaap dat ons wapent tegen alle nieuwe uitdagingen, om te #NeverSettle. Je slaap in de gaten houden is belangrijk. Hoe? Wij helpen je daarbij.

Onderaan de teaser is een glimp van de OnePlus Band op te vangen. Het design lijkt op dat van andere fitness trackers, met siliconen bandje en vermoedelijk een hartslagmeter aan de onderkant. Wat het witte poeder precies moet betekenen gaat mij te boven. Ik moet om wat voor reden dan ook aan Tony Montana denken…

Nu resteert alleen nog het belangrijkste stukje informatie, namelijk de prijs. Naar verwachting brengt OnePlus de Band in eerste instantie alleen in India (via Amazon) uit met een prijs van rond de €33,-. Als de gadget aanslaat zou het merk met een meer premium smart watch komen die dan vermoedelijk ook in Europa uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *