OnePlus smartphones betalen wordt een stuk makkelijker

OnePlus 6
Niet meer moeilijk doen.

OnePlus heeft een rijke geschiedenis wat betreft de verkoop van haar toestellen. In den beginne had OnePlus haar unieke invite-systeem, wat erop neerkwam dat je letterlijk een uitnodiging moest krijgen om een OnePlus-smartphone te kunnen kopen. Vervolgens werden ze wel heel populair en hebben ze het invite-systeem overboord gegooid.

Tot dit jaar waren OnePlus-toestellen enkel via haar eigen webshop officieel te verkrijgen in Nederland. Eerder in 2018 is BelSimpel de OnePlus 6 gaan verkopen, maar daar bleef het bij. Wil je via de webshop van OnePlus een smartphone kopen, dan moest je in het bezit zijn van een creditcard. Tot nu toe dan, want vanaf vandaag accepteert het ook iDeal.

Dit gangbare betaalsysteem voor Nederlanders zorgt ervoor dat je als fan niet meteen een creditcard hoeft aan te schaffen om als eerste een OnePlus-toestel in handen te hebben. iDeal verloop via WorldPay, een aanbieder in betaalsystemen. Hierdoor is het mogelijk voor de Chinese fabrikant om meer ‘lokaal populaire’ betaalsystemen aan te bieden.

Een ander verrassend nieuwtje is dat de prijsvechter een kantoor gaat openen in Amsterdam. Waar precies is niet bekend, maar hier zal binnenkort meer duidelijkheid over komen. Ook zusterbedrijf Oppo zit al in Nederland, alleen niet in Amsterdam maar Rotterdam.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *