OnePlus-smartphones krijgen eindelijk deze functie

OnePlus-smartphones krijgen eindelijk deze functie

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

De moderne smartphones van OnePlus hebben een OLED-scherm. Wat ze echter niet hebben is een Always-On Display functie. Dat is vreemd, want vrijwel alle concurrenten bieden dit wel. Huawei, OPPO, Samsung. Ze bieden alleen de technologie aan op de OLED-smartphones. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Waarom OnePlus nooit gekozen heeft voor het aanbieden van een Always-On Display is niet duidelijk. Het is niet even inbouwen en klaar. OnePlus moet serieus onderzoek doen om de Always-On Display techniek toe te passen op de smartphones.

Recent lanceerde OnePlus een nieuw communityplatform waar mensen nieuwe ideeën konden delen. Het topidee van dit moment is het toevoegen van een Always-On Display. OnePlus heeft nu officieel bekendgemaakt dat het op de agenda staat. Het is echter niet bekend wanneer de smartphones met een Always-On Display worden uitgerust.

In een reactie op het platform zegt OnePlus dat de eerste batterijtests er positief doorheen zijn gekomen. Met het toevoegen van een Always-On Display is er de uitdaging om de techniek zo min mogelijk batterij te laten kosten.

Foto: OnePlus 7T Pro McLaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *