OnePlus teast nieuwe 6T in-display vingerafdrukscanner

Auteur: , Geen reacties
OnePlus

De Chinezen laten graag zien dat ze innoverend bezig zijn.

In aanloop naar de onthulling van de nieuwe OnePlus 6T in oktober is het merk, zoals we van ze gewend zijn, bezig met een campagne. Zoals gebruikelijk belicht OnePlus de nieuwe functies van het toestel met dit keer de in-display vingerafdrukscanner.

OnePlus is één van de eerste grote merken die het voor elkaar heeft gekregen om een smartphone op de markt te brengen met deze technologie. Natuurlijk is het bedrijf dan ook trots op deze ontwikkeling en wordt de feature uitgelicht in een korte teaser. De teaser, genaamd Unlock the Future, laat in vijf seconden heel weinig zien en is meer een hint naar de komst van de in-display vingerafdrukscanner.

De teaser is meer dan 125.000 keer bekeken op Twitter en men lijkt zeer enthousiast. De OnePlus 6T is echter de eerste OnePlus zonder de traditionele 3.5mm-ingang. Die keuze stoot veel klanten nog tegen de borst. Het merk was juist onderscheidend door wél nog deze techniek aan te bieden. Je kunt de teaser hieronder bekijken. De onthulling van de nieuwe OnePlus 6T is in oktober.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).