OnePlus TV respecteert je als je wilt bellen

Nice
De smart TV van OnePlus wordt steeds slimmer.

Als je aan een smart TV denkt, dan denk je waarschijnlijk vooral aan het feit dat hij met het internet verbonden is en daarmee allerlei apps ondersteunt. OnePlus-CEO Pete Lau onthult recentelijk nog een feature waardoor de OnePlus TV écht het label ‘smart TV’ verdient; het apparaat houdt rekening met je als je even wilt bellen.

Het is een simpele doch ingenieuze functie: wanneer je met je verbonden OnePlus smartphone aan het bellen bent, dan zet de TV automatisch het volume een beetje zachter. Sterker nog, het slimme scherm gaat al zachter voordat je door hebt dat je gebeld wordt.

Al met al begint OnePlus TV een waardige concurrent van de grote jongens in de business te worden. Het Chinese smartphonemerk lijkt alle mogelijkheden van integratie van moderne technologie met beide handen aan te nemen voor hun TV.

Zo werd eerder al bekend hoe grote rol slimme assistenten voor de TV gaan spelen. Ook werd bekend dat het voormalige budgetmerk een afstandsbediening gaat hanteren die zomaar van Apple zou kunnen komen.

Lees ook: OnePlus TV komt eraan, maar hoe zit het bij ons?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *