OnePlus Two-invites leveren honderden dollars op via eBay

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus laat liefhebbers bieden op invites voor goede doel

OnePlus maakte vandaag in een blogpost bekend dat het bedrijf honderd OnePlus 2-uitnodigingen gaat veilen op eBay. De opbrengst gaat naar het UNICEF Tap Project.

Inmiddels staan er al zo’n vijftig uitnodigingen op de officiële eBay pagina van OnePlus. De andere vijftig worden er later nog opgezet. Alle uitnodigingen zijn geldig voor het 64GB Sandstone Black-model. De veiling werkt precies zoals dat normaal op eBay gaat: winnende bieders krijgen de invite via de mail toegestuurd en kunnen deze meteen gebruiken om de OnePlus 2 te bestellen. Alle uitnodigingen worden op 10 augustus naar de betreffende winnaars gestuurd. Vervolgens hebben zij nog een maand de tijd om het toestel te kopen. Het lijkt er in ieder geval op dat veel OnePlus-liefhebbers een gokje gaan wagen. De lijst met reserveringen voor het toestel is namelijk al de 1 miljoen gepasseerd.

Tot nu toe werden OnePlus invites vaak door andere gebruikers op eBay doorverkocht, maar dit leidde regelmatig tot teleurstelling bij de winnende bieder. Het bedrijf hoopt dat dit soort advertenties de kop in worden gedrukt door zelf officiële invites te gaan verkopen. Uiteindelijk gaat het geld naar Unicef, waar het gebruikt wordt om voor schoon drinkwater te zorgen in gebieden die daar behoefte aanhebben.

De eBay-veilingen lopen 5 dagen en op dit moment hebben sommige invites al biedingen van meer dan 500 dollar.1 reactie

Tyfus systeem. Dat je het bij je eerste toestel doet om hem stevig te positioneren, prima. Maar nu is het ronduit irritant, ik neig sterk om er op af te haken, tenzij het model later dit jaar op normale wijze verkocht zal worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).