OnePlus uitrol Android 9 loopt vertraging op

Auteur: , 2 Reacties
OnePlus 6

Helaas komt de update minder snel dan verwacht naar de toestellen van de Chinese telefoonfabrikant.

OnePlus verraste positief toen ze al vrij snel na de uitrol van Android 9.0 Pie aankondigde de nieuwste versie snel te adopteren. De verwachting was dat het merk nog dit jaar met Android 9.0 naar de compatibele smartphones ging komen, maar nu staat daar een dikke vette vraagteken.

Helaas heeft OnePlus bekendgemaakt dat de uitrol op een later moment dan gepland Android 9.0 gaat uitbrengen. Er is sprake van een uitstel. De Chinezen hebben niet precies bekendgemaakt wanneer de klanten de update mogen verwachten. Reken er op dat dit dus pas ergens in het eerste kwartaal van 2019 zal zijn. Het is de bedoeling dat de OnePlus 3, 3T, 5 en 5T de beschikking krijgen over Android 9.

Binnenkort kondigt het merk de nieuwe OnePlus 6T aan. Uiteraard krijgt deze smartphone ook de nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem. OnePlus heeft niet bekendgemaakt waarom er sprake is van een vertraging. Het enige wat bekend is dat ze meer tijd nodig hebben. Met de lancering van de OnePlus 6T zal het toestel mogelijk wel draaien op OxygenOS 9. (via Weibo)2 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Draait prima op de 6, 1 klein bugje ontdekt maar die wordt er binnenkort uitgehaald

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).