‘OnePlus X krijgt twee camera’s en kost 249 dollar’

OnePlus X
OnePlus heeft de smaak te pakken en zou dit najaar een telefoon van 249 dollar op de markt willen brengen.

De OnePlus 2 is nog altijd zeer slecht verkrijgbaar, maar dat neemt niet weg dat de Chinese fabrikant hard werkt aan zijn derde toestel. In augustus bevestigde CEO Carl Pei namelijk dat er nog dit jaar een nieuwe OnePlus op de markt zou verschijnen. Volgens GizmoChina gaat het om een kleiner toestel, dat ook nog eens een stukje goedkoper is.

OnePlus X

De OnePlus X, zoals het toestel volgens de Chinese geruchten zou gaan heten, zou onder andere een dubbele camera krijgen en beschikt over een vingerafdrukscanner op de achterzijde. De voorkant van het toestel op de gelekte renders lijkt erg op de OnePlus 2. De OnePlus X zou verkrijgbaar zijn vanaf 249 dollar, dus ook qua prijs blijft-ie interessant.

De Chinezen hebben nog drie maanden de tijd om het nieuwe toestel te lanceren, mocht het bedrijf van Pei zich voor de verandering eens een keer wél aan een deadline houden. Tot de officiële lancering is het echter raadzaam een slag om de arm te houden, want OnePlus heeft wel vaker wat te hoog van de toren geblazen.

Eén reactie

  1. Hmmm heerlijk toestel volgens mij, December kan ik overstappen/verlengen even kijken wat we gaan doen, deze los kopen is wel heel erg interessant als hij tenminste wat goed verkrijgbaar is , anders ongetwijfeld een honor 7 voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *