OnePlus X tot en met donderdag te koop zonder invite

Auteur: , 2 Reacties
One Plus X voor 48 uur zonder invite te kopen

Afgelopen maand liet OnePlus weten dat ze voor hun nieuwe vlaggenschip - de OnePlus 2 - geen gebruik meer maken van het uitnodigingensysteem. Maar dat geldt niet voor alle nieuwe toestellen van het bedrijf.

Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de OnePlus X, het nieuwere en goedkopere toestel, moeten, op de dinsdag na, nog wel gebruik maken van de invites. Toch is er goed nieuws. Tot en met aankomende donderdag is het namelijk mogelijk om de smartphone zonder invite aan te schaffen. Daarnaast is de verzending gratis.

De OnePlus X is beschikbaar vanaf 269 euro. Het gaat dan om de toestellen in de kleuren ‘Onyx’ en ‘Champagne’. De limited-edition ‘Ceramic’ is beschikbaar voor 369 euro.2 reacties

Ik heb de OnePlus X in gebruik sinds begin december vorig jaar. Een van de prettigste toestellen die ik ooit heb gehad. Misschien niet de allersnelste (Snapdragon 801 aan boord), maar wel erg solide en kwalitatief hoogstaand afgewerkt. Je kunt voor een (qua specs vergelijkbare) Galaxy S5, HTC M8 of iPhone 5S gaan, maar dit is by far de betere smartphone. En tegen een betere prijs.
Ik heb hem ook, en idd een heerlijk toestel.
Voor mij was dual sim een eis, maar ook een beetje vlotte CPU, en genoeg Ram.

Eng nadeel is de gladde achterkant, maar ik heb een heel fijn en strak Nillkin covertje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).