OnePlus X vanaf morgen te koop zonder invite

OnePlus X
En als het morgen niet lukt, dan is je eerstvolgende kans…

OnePlus X Te Koop

Vólgende week dinsdag! Want de OnePlus X is vanaf morgen elke dinsdag te koop, officieel via OnePlus. Onlangs werd deze fase in de verkoop al bereikt voor de 2, en nu mag ook zijn kleinere broertje (zusje?) zonder uitnodiging worden aangeschaft. Wie niet kan wachten om het toestel binnen te halen (en dat zullen best wat mensen zijn) kan dus vanaf morgen hun geluk beproeven. Hoeveel toestellen er beschikbaar zijn is niet bekend – maar dat ze voor het einde van de dag op zijn lijkt een uitgemaakte zaak.

OnePlus blijft maar vasthouden aan hun gehate invite-systeem. Steeds weer worden voldoende toestellen beloofd, maar steeds weer is het moeilijk er een te pakken te krijgen. Of dat een poging is hype te creëren of gewoon onhandigheid in de productieketen is een raadsel.

De OnePlus X heeft een 1080 p touchscreen, 13 megapixel camera aan de achterkant en 8 megapixel aan de voorkant, is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 810 chip en heeft 3 gig aan RAM, 16 GB opslag (eventueel uit te breiden) en een 2525 mAH-batterij.

Kopen doe je hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *