Online boekhouden, zo doe je dat

e-Boekhouden
Online boekhouden kan een hoop geld schelen en je toch van de juiste informatie voorzien.

Als startende ondernemer, freelancer slash zzp’er kan het een behoorlijke taak zijn om de administratieve financiën op orde te houden. Je wil immers de fiscus niet aan de deur hebben, omdat je ergens iets bent vergeten in te vullen. Gelukkig zijn er verschillende tools om je te helpen bij deze ‘bureaucratische rompslomp’.

Een van die tools is boekhoudprogramma e-Boekhouden. De dienst werd al in 2000 opgericht en heeft zichzelf dus bewezen. Men werkte zich langzaam omhoog naar wat nu het nummer 1 boekhoudprogramma van Nederland is. Het motto van het bedrijf is simpel: “Wij vinden dat iedereen in staat moet zijn om zelf de boekhouding te doen.” Op die manier houden starters en zzp’ers meer tijd over om hun bedrijf verder op te bouwen en hebben verenigingen en stichtingen meer aandacht over voor hun leden en doelen.

Met de tool heb je al je administratie op één plek en altijd bereikbaar. Als zelfstandige ondernemer heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om facturen te maken en versturen, je voorraad bij te houden, uitgebreide rapportagemogelijkheden en een bijbehorende mobiele app. De site is afgelopen jaren steeds beter geworden door diverse handige features. Je kan bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen, je krijgt herinneringen, je kunt je bankrekening aan je account koppelen en ga zo maar door. Kortom, de plek voor al je zakelijke administratie.

Starters kunnen e-Boekhouden.nl nu 15 maanden volledig en zonder verdere verplichtingen uitproberen. En mocht je er ondanks de duidelijke vormgeving en lay-out toch niet helemaal uit komen, dan kun je op het platform altijd nog twee dingen doen: je vraagt het aan de deskundige en razendsnelle helpdesk, of je volgt vlug een gratis cursus boekhouden zodat je het nooit meer verleert. Check ook de video op Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *