‘Onoplosbare’ Pixel audioproblemen toch gefixt

Pixel
Zaten de geeks van Google er toch naast.

In december waren er veel klachten rondom de Pixel over de geluidskwaliteit van het apparaat. Gebruikers meldden dat de speakers van het apparaat kraakten als het volume op standje maximaal stond. Nog erger was dat Google in een reactie bevestigde dat het slechte geluid een hardware-gerelateerd probleem is.

Het lijkt er echter op dat het techbedrijf er flink naast zat. Dankzij de nieuwste beveiligingspatch melden gebruikers dat hun audioprobleem als sneeuw voor de zon is verdwenen. De positieve berichten zijn afkomstig van Pixel-bezitters die op Reddit melding hebben gemaakt van dit heuglijke feit.

De februari-patch voor de Pixel-toestellen wordt op dit moment uitgerold. Mocht je zelf problemen ondervinden met je Google Pixel, dan wil je deze update zeker niet missen. Hoewel het fijn is voor gebruikers dat de audioproblemen definitief verleden tijd zijn, is het opvallend dat Google zelf de mist in is gegaan door te constateren dat het om een (onoplosbaar) hardwareprobleem zou gaan.

Zijn jouw audioproblemen met de Pixel na de februari-patch nog steeds niet opgelost? Wees gerust: Pixel-bezitters hebben volgens Google gewoon recht op een nieuw toestel, aangezien dit binnen de garantie valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *