Ontgrendel je telefoon voortaan met een simpel pasje

Ontgrendel je telefoon met SALT
Is jouw smartphone beveiligd met een pincode, dan irriteert het je waarschijnlijk behoorlijk om ‘m telkens te moeten invullen. SALT gaat het je duimen een stuk makkelijker maken.

SALT is namelijk een pasje dat er voor zorgt dat je telefoon ontgrendeld wordt, zodra je in de buurt van je telefoon komt. Daar blijft het niet bij, want loop je weg, dan zorgt SALT er ook weer voor dat je Android- of iOS-device vergrendeld wordt. In andere woorden: ideaal voor mensen die hun telefoon weleens laten slingeren en te lui zijn om een pincode in te stellen.

Ook als bezitter van een iPhone 5S of iPhone 6 is SALT overigens behoorlijk handig. Je kunt je telefoon natuurlijk simpel en snel ontgrendelen via Touch ID, maar Apple laat je niet per app instellen wie er toegang krijgt tot je gegevens. Met SALT kan dat wel. Ben jij niet in de buurt, dan kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat niemand je mail, foto’s of berichten kan openen.

De SALT kost je slechts 15 dollar en voor dat bedrag kun je ‘m een jaar lang gebruiken. Dan is de batterij namelijk leeg. Het streefbedrag op Kickstarter is inmiddels gehaald, maar als je snel bent kun jij dit pasje in december al in je portemonnee of broekzak steken.

3 reacties

    • @fordfocusecoboost: Inderdaad. Bovendien is de telefoon met 1 vloeiende beweging te unlocken als je in plaats van de pincode, gebruik maakt van de “bolletje-streepje” methode. Zo’n pasje kun je ook vergeten, kwijtraken of laten liggen trouwens. Als je ook zo vergeetachtig bent om je telefoon te laten liggen, dan zal dat gegarandeerd ook een keer gebeuren met dat pasje.

  1. Het zou goed zijn als je dan een pincode moet invoeren als dat pasje niet in de buurt is. Anders is het niet zo handig als je portemonnee thuis ligt en je kan niet meer op je telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *