Onthult Apple op 25 maart dan eindelijk hun nieuwe dienst?

Het is bijna zover
Eind deze maand weten we dan eindelijk meer over Apple’s nieuwe dienst(en).

Al maanden gaan er geruchten rond, worden er kleine stukjes informatie gelekt en voorspellen analisten hoe en wat. Nu verstuurt Apple uitnodigingen naar verschillende Amerikaanse media voor een onthullingsevenement op 25 maart. Wordt de streamingdienst dan eindelijk aangekondigd?

In de e-mail worden Amerikaanse media uitgenodigd voor het evenement op 25 maart in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Bijgaand werd een GIF gestuurd waarop een oude aftelling van een film te zien is. Na het aftellen melden media dat ze het Apple-logo te zien krijgen, met daaronder de tekst “It’s show time”.

https://twitter.com/panzer/status/1105187595246395397

Die tekst komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, want we wachten al langer op Apple’s tot dusver mythische streamingdienst en ‘show time’ refereert hier waarschijnlijk naar. De streamingdienst zou in april gelanceerd worden, hele karige content krijgen en het verdienmodel is erg obscuur.

Overigens gebruikte Apple de leus al eens eerder. In 2006 betekende show time de lancering van de Apple TV. Het zou slechts passend zijn als daarvoor (en voor alle andere iOS-apparaten) nu een eigentijdse streamingdienst op gelanceerd wordt. Veel fans speculeren over de naam van die dienst. Apple ShowTime zou best een prima naam zijn, al is er in de Verenigde Staten wel al een TV-zender die ShowTime heet.

Mogelijk maakt Apple ook van het evenement gebruik om hun aankomende nieuwsabonnementenservice aan te kondigen/onthullen. Daarover lees je hier meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *