Ontwerp je eigen unieke smartphonehoesje

iPhone case
En maak elke maand kans om je eigen hoesje gratis in ontvangst te nemen.

Op dit moment staat, net als de afgelopen maand bij Smartphonehoesjes.nl, de site in het teken van een ontwerpwedstrijd waar inmiddels al meer dan 300 mensen aan meedoen. Deelnemers kunnen hun eigen telefoonhoesje(s) met foto winnen én een iPhone 6. Via een speciale ontwerptool kun je creatief losgaan op een hoesje. Als je creatie afgerond is, krijg je een speciale code, die je door dient te geven om mee te doen aan de wedstrijd. Iin dit geval heb je nog 3 dagen (tot en met 12 april) de tijd om mee te doen.

Likes verzamelen
Op 13 april worden er namelijk een aantal designs uitgekozen, en als die van jou ertussen zit is het tijd om zoveel mogelijk mensen je ontwerp op Facebook te laten liken. De drie hoesjes met de meeste likes worden ook daadwerkelijk geproduceerd voor de meest populaire smartphonemerken van dit moment. Leuk idee, en de site zorgt hierdoor natuurlijk voor wat meer social buzz.

De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de verkoopcijfers. Zodra een van de drie hoesjes honderd exemplaren heeft verkocht, wint de ontwerper een iPhone 6 met de zelfontworpen case eromheen.

Afrekenen niet nodig
Klik hier om zelf mee te doen aan deze actie. Het is belangrijk dat je bij stap 1 voor iPhone 6 kiest en bij stap 3 de optie voor hardcase aanvinkt. Je hoeft je zelfgemaakte hoesje overigens niet af te rekenen om mee te doen aan de wedstrijd.

Eén reactie

  1. Ik heb ook mijn eigen hoesje ontworpen bij ToastMade. Maar die is tenminste gemaakt van echt hout en de afbeelding is er in gegraveerd. Kost wat maar dan heb je ook wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *