Ontwerp voor nieuw uiterlijk Google Play gelekt

Ontwerp voor nieuw uiterlijk Google Play gelekt
Het uiterlijk van Google Play gaat op de schop vanwege de komst van Android L.

Via Android Police kunnen we al een kijkje nemen naar het mogelijke nieuwe uiterlijk van Google Play. Het uiterlijk zal namelijk worden aangepast voor de komst van Android L dat tijdens het Google I/O evenement werd aangekondigd.

In de screenshots zien we afbeeldingen van Google Play op een tablet en op een telefoon. bovenstaande afbeelding laat het verschil in ontwerp zien. boven zien we hoe Google Play er nu uit ziet op een tablet terwijl we aan de onderkant het nieuwe ontwerp zien. Zoals je kan zien wordt het allemaal een stuk kleurrijker en zullen veel van de witte vlakken verdwijnen.

In bovenstaande afbeelding zien we de Google Play versie voor de telefoon. We zien dan ook dat de trailer van de film meer ruimte krijgt en dat er een beschrijving van de film wordt gegeven. Of dit ook meteen het uiteindelijke design is dat wordt doorgevoerd is nog onduidelijk. Google zou hier en daar dus nog steeds een aantal dingen kunnen aanpassen.

Het is ook nog niet bekend wanneer het nieuwe Google Play beschikbaar komt. Dat zou namelijk al kunnen gebeuren voordat we met Android L aan de slag kunnen of dat het tegelijk wordt gelanceerd met Android L dit najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *