Ontwikkelaars Apple Watch-apps krijgen deadline

Apple-Watch-Apps
De Apple Watch zit er aan te komen, dat blijkt ook uit de deadline die derden onlangs gekregen hebben om hun apps af te ronden voor de lancering.

Een anonieme bron die de website MacRumors sprak, zegt dat app-ontwikkelaars die Apple waardeert, onlangs een deadline gekregen hebben om hun apps op 12 februari af te hebben. Dit is relatief aan de vroege kant, aangezien de Apple Watch pas in april in de winkels ligt.

De reden die Apple geeft voor deze vroege datum is dat deze hooggewaardeerde apps nog uitgebreid getest moeten worden, zodat ze bij de lancering goed werken. Niet zo gek, aangezien deze populaire apps waarschijnlijk het eerst gedownload zullen worden door de consument.

Duizenden testers
Volgens de bron lopen duizenden Apple-medewerkers al dagelijks met een Apple Watch om hun pols, zodat ze foutjes en verbeteringen kunnen ontdekken. Op het gebied van apps zal het tijdens de lancering van de wearable dus wel goed zitten, maar voor de rest weten we eigenlijk nog heel weinig.

Zo is er haast niets concreets bekend over de batterijduur, en weten we ook alleen hoe duur het goedkoopste model zal gaan kosten (349 dollar). Apple zal naar alle waarschijnlijkheid dus nog wel een speciale persconferentie nodig hebben om al dit nieuws naar buiten te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *