Ontwikkeling Apple Watch begon met iPhone en klittenband

Auteur: , 2 Reacties
Dit is hoe de Apple Watch is ontstaan

Ben je benieuwd naar hoe de Apple Watch ooit tot stand is gekomen? Het begon allemaal met een iPhone en klittenband.

Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet volgens Wired.com, dat ontdekte hoe het eerste prototype van de smartwatch ontstond. Apple wist namelijk als geen ander dat de interface doorslaggevend zou zijn voor het slimme horloge, terwijl het bedrijf een strakke deadline had voor de ontwikkeling van de Apple Watch.

Door het eerste prototype in elkaar te knutselen met behulp van een iPhone, kwam de focus vooral te liggen op de software en niet op de hardware. Zo vond Apple een nieuwe manier om berichtjes te versturen en je agenda bij te houden op een dergelijk klein scherm. Functies die absoluut goed moeten werken, wil een dergelijke smartwatch succesvol zijn.

De Apple Watch is overigens niet de eerste wearable met een simpel prototype. Google Glass begon namelijk als smartphone, vastgemaakt aan de zijkant van je gezicht.2 reacties

Een goed idee begint dan meestal ook op een onderzetter in de kroeg.
@SCscreamGT2: Dit is inderdaad geen goed idee (veel te duur voor wat je er mee kan/ het gebodene), nhet zoals de Google Glass overigens. Maargoed ik was niet echt benieuwd naar hoe deze smartwatch tot stand is gekomen.

En ja SCscreamGT2, ik begrijp je reactie maar al te goed, maar dit is gewoon een 12 in een dozijn product, niks revolutionairs en ook niet al die andere loze argumenten enz.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).