Onverwacht! Netflix trekt stekker uit deze serie

Auteur: , 2 Reacties
Netflix

Wie zag dat aankomen?

Slecht nieuws voor de fans van superheldenseries en met name voor de fans van series in het Marvel-universum. Netflix en Marvel hebben bekendgemaakt de stekker te trekken uit Iron Fist, de serie die te zien is op Netflix.

Netflix en Marvel hebben een eerste en een tweede seizoen gemaakt. Een derde seizoen gaat er niet komen van de serie. Seizoen één van Iron Fist werd lauw ontvangen, terwijl seizoen twee als het veel betere seizoen werd gezien. Zo werden onder meer karakters beter uitgediept en was de choreografie ook sterk verbeterd. Het mocht niet baten. Na een beter seizoen is toch besloten om het licht te doven voor Iron Fist.

Het schijnt dat Netflix abrupt heeft gehandeld. Cast en crew kregen de annulering pas te horen, kort nadat Netflix en Marvel tot deze conclusie waren gekomen, weet Deadline. Dit betekent dat ze het nog net niet via de media hebben vernomen, wat toch wel vreemd is. Het is voor het eerst dat de stekker uit een Defender series is getrokken.2 reacties

Ik snap het wel, wat een slechte serie zeg. Heb van seizoen 2 nog maar 4 afleveringen gezien maar wat is de kern van het verhaal slecht zeg. Seizoen 1 was helemaal superslecht. Welke monnik is nu heel zijn leven aan het mediteren en heeft nul zelfbeheersing?
@troy: idd een slechte serie. Jij had meer geduld dan ik. Na 5 afleveringen afgehaakt. Wel jammer want de serie heeft wel potentieel. Veel series van tegenwoordig gaan gewoon nergens naar toe en zijn je tijd niet waard…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).