Oogverblindend nieuws: Philips Hue kan nu feller schijnen

Je krijgt er geen oude iPhone bij...
De Philips Hue Lightstrip kende je al. Leuk speeltje, geeft alle kleuren licht weer, behalve wit. Lekker tacky, kan je je hele huis roze maken, of romantisch rood. Nu is er een nieuwe variant, de Lighststrip Plus.

De eerste vernieuwing die deze Plusvariant van de Philips Lightstrip dus met zich meebrengt is dat er nu wel wit licht uit de strips komt. Joepie. Maar wacht, er is meer.

De vernieuwde versie van het dure LED-snoertje kan nu ook feller licht laten schijnen tot 1600 lumen. Verder kun je de strips van 2 meter lengte nu achter elkaar schakelen. Zo kan je een lamp maken die maximaal tien meter lang is. Maar als je juist niet zulke lange lampen wilt hebben kun je de strips ook gewoon opknippen totdat je de gewenste lengte hebt.

Zoals ook bij de andere Philips Hue lampen kun je het geheel bedienen met de app, of aansluiten op de If This Then That (IFTTT) commando’s die je eerder hebt ingesteld. Allemaal leuke extraatjes dus, maar als je geld in je zak wilt houden, koop je natuurlijk gewoon een ledstripje bij de bouwmarkt.

Hoewel de prijzen ergens in Eindhoven (of Amsterdam) worden bepaald laten de Nederlandse prijzen nog even op zich wachten, maar in de VS ben je $89,95 kwijt voor een stripje licht. Prijzig, maar LED gebruikt daarentegen natuurlijk niet zoveel stroom, kun je het zo weer terugverdienen.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *