Ook Apple doet aan Apple-bashing in reclames

Apple-Beats
Het schijnt een trend te zijn om Apple te bashen in reclamevideo’s, dus daarom doet Apple vrolijk mee in deze nieuwe video van Beats en Apple.

In de video zien we twee Beats Pill rondlopen, die de overname van Apple wel zien zitten. Terwijl ze lopen te gillen over wat voor topnieuws dit is, onderbreekt Siri ze met de mededeling dat Dr. Dre vanavond een feestje geeft. Jammer genoeg komen de twee speakertjes erachter dat je een uitnodiging nodig hebt om binnen te komen. Als de rode Beats Pill daarna doorvraagt, zegt Siri het niet verstaan te hebben.

Naast het feit dat de video totaal niet grappig is, is het ook een totaal andere stijl dan we van de doorsnee Apple-reclame gewend zijn. Wat ze ons proberen te vertellen is ook niet helemaal duidelijk. De ‘Sorry i didn’t get that’-melding krijg je namelijk als Siri niet naar behoren werkt. Wij vragen ons daarom ook af of dit filmpje ook daadwerkelijk uit de keuken van Apple komt. Hij past in ieder geval mooi in het rijtje met video’s die sneren uitdelen aan de softwaregigant.

[gv data=”cK4MYERlCS0″][/gv]

2 reacties

  1. Niet leuk, Niet logisch, niet informeel, rare commercial. Kan mij niet voorstellen dat dit van Apple komt. Overigens hoorde ik dat er naar de overname een boel ontslagen vallen bij Beats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *