Ook deze dure Apple-devices werken niet probleemloos

Auteur: , 2 Reacties
Dat is behoorlijk prijzig

Nee, we hebben het deze keer niet over de Macbook Pro.

Het regent de laatste tijd klachten over de iPad Pro en de Apple Watch. Laten we met de iPad Pro beginnen. Modellen uit 2017 en 2018 blijken namelijk last te hebben van haperende displays, meldt MacRumors. Zo zouden aanrakingen niet geregistreerd worden, blijft het beeld hangen tijdens het scrollen en werkt het toetsenbord niet altijd goed. In de meeste gevallen geeft Apple je een nieuwe tablet mee, maar het feit dat het probleem soms al speelt als je de iPad uit de doos haalt, belooft niet veel goeds. Ook updaten naar iOS 12.2 lost niets op.

Verder loopt er in New Jersey een rechtszaak rondom de Apple Watch. De accu van het horloge van Gina Priano-Keyser zou plots zijn opgezwollen, waardoor het scherm barstte en uiteindelijk helemaal los kwam van de behuizing. Het is niet duidelijk of die problemen regelmatig opspelen, maar Apple weigerde ze in ieder geval voor haar op te lossen.

Priano-Keyser eist nu een schadevergoeding voor haar en meerdere andere inwoners van New Jersey, dus dit verhaal krijgt sowieso nog een staartje.2 reacties

Hm. Zal wel iets met Pro Motion te maken hebben. Dat werd toch met de 2017 ipad pro geintroduceerd? Jammer wel weer. Is er nu nog één Apple product over dat geen gezeik oplevert?
Natuurlijk is er gezeik over Apple producten. Heeft iets met verwachtingen te maken. Gelukkig loopt mijn iPad Pro 12.9 als een zonnetje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).