Ook met deze serie gaan Netflix en Marvel stoppen

Auteur: , Geen reacties
Ook met deze serie gaan Netflix en Marvel stoppen

Een nieuwe Netflix Original moet het ontgelden.

Zijn we nog maar net bekomen van het feit dat Netflix en Marvel stoppen met Iron Fist, kondigden de twee partijen aan met nóg een serie te stoppen. Luke Cage krijgt geen derde seizoen en blijft dus steken op twee seizoenen. In het geval van Iron Fist waren we wat minder treurig, maar Luke Cage was toch wel een vermakelijke Netflix-serie.

De superheld van Harlem berschermde de community in het noordelijke deel van New York City. Naast het typische Marvel-sausje was Luke Cage uniek door de manier waarop de makers de show in beeld brachten. Muziek was erg belangrijk en allerlei passende genres zoals hiphop, jazz en r&b speelden een grote rol in Luke Cage.

Toegegeven. Het tweede seizoen was lang niet zo goed als het eerste seizoen. Persoonlijk hoopte ik op een goede verbeterend derde seizoen, maar dit mocht niet baten. Netflix en Marvel bedanken de makers, de acteurs, actrices en de fans voor het steunen van de show. De serie blijft nog wel even te zien op Netflix.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).