Ook met hoge nood altijd de handrem erop!

Auteur: , Geen reacties
Russische-dashcam

Gelukkig heeft de dashcam het wel overleefd.

Dat Rusland een beetje afwijkt van de meeste andere Europese landen is algemeen bekend. Ook het klimaat is een stukje kouder dan in Nederland, zo valt te zien in deze dashcam-video. Op een kille zondag in oktober besluit een Russische automobilist om zijn auto te parkeren op een ondergesneeuwde autoweg; de nood om te urineren is te hoog. Het is dan wel zo verstandig om in deze zware weersomstandigheden de handrem van je auto te gebruiken.

En dat is precies wat deze bestuurder in alle haast vergeet. Of het slachtoffer er zelf om kan lachen weten we niet, maar de dashcambeelden zijn hilarisch om te zien. Wanneer de auto langzaam maar zeker naar beneden glijdt, twijfelt de man geen moment en rent er als een ware Bionic Man achteraan. Het mag echter allemaal niet baten: de auto gaat te snel bergafwaarts en een zijwaartse koprol is onvermijdelijk.

Of de auto nog te redden was van de sloop staat helaas niet in de Russische omschrijving, maar die dashcam lijkt ons nog hartstikke in orde.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).