Ook Playstation 4 hoeft niet altijd online te zijn

Playstation 4 niet altijd online
Met de Playstation 4 en Xbox 720 in het vooruitzicht lijken Sony en Microsoft steeds meer de strijd aan te gaan. Ook Sony maakt nu bekend dat hun nieuwe console niet constant online hoeft te zijn.

Door het lekken van interne mail binnen Microsoft werd duidelijk dat de opvolger van de Xbox 360 geen constante internetverbinding nodig heeft, zoals eerder geruchten deden vermoeden. Hoewel er bij de Playstation 4 nooit zulke kletspraat is geweest, laat Shuhei Yoshida, Sony’s Worldwide Studios president, nu ook weten dat een internetverbinding bij hun nieuwe console geen vereiste is.

Reden daarvoor? Volgens Yoshida is niet overal ter wereld de kwaliteit van internet stabiel, waardoor een verplichte internetverbinding niet is te realiseren. Het lijkt erop dat Sony hiermee alleen een sneer wil uitdelen aan Microsoft, aangezien Yoshida bij de aankondiging van de PS4 al min of meer duidelijk had gemaakt dat het mogelijk is om offline op de nieuwe console te spelen. Ach, is het nu tenminste bevestigd. (via: gameinformer.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *