Oorlog in 2de helft seizoen 7 van The Walking Dead

Zal Rick en zijn groep de oorlog winnen?
En dat kan niet veel goeds betekenen…

In de tweede helft van seizoen 7 van The Walking Dead bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan. DHij dwingt de groep op gewelddadige wijze om volgens zijn regels te leven.

De groep heeft besloten om zich niet langer te laten onderdrukken door Negan en dit doel vraagt om veel voorbereiding. Het is niet makkelijk om hem te verslaan, de groep heeft meer steun nodig dan alleen van de overlevenden in Alexandria. Ze moeten alles uit de kast halen om aan wapens, eten en strijders te komen.

[gv data=”YDZ4eAH7fhc”][/gv]

Om de oorlog te winnen hebben ze hulp nodig van ‘The Kingdom’ en ‘The Hilltop’, maar Ezekiel en Gregory zijn moeilijk te overtuigen.

Het is natuurlijk logisch dat bij een oorlog alles is toegestaan en de groep wordt op ondenkbare manieren getest en verraden door mensen die ze vertrouwen. Toch heeft Rick er vertrouwen in dat de overlevenden in Alexandria en vele anderen samenkomen met een doel: het verslaan van Negan en zijn leger.

Het belooft in ieder geval een goede en spannende tweede helft te worden. Je ziet meer actie en minder pijnlijke fragmenten en de komende acht afleveringen zijn dan ook het tegenovergestelde van de eerste helft van seizoen 7.

De tweede helft van seizoen 7 is vanaf maandag 13 februari te zien op Fox. Na The Walking Dead kun je ook kijken naar Talking Dead. Hierin blikken de acteurs terug op de aflevering van die avond met onder andere leuke anekdotes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *