Op 31 maart reserveer je een Tesla Model 3

Tesla Model 3
Alles dat je nodig hebt is $35.000. Ik heb het niet, maar als ik het had, wist ik wat ik er mee deed.

Namelijk de Model 3 aanschaffen, maar zoveel had je allicht al begrepen zonder deze toelichting.

Aangezien de gemiddelde prijs van een nieuwe kar in de V.S. $31.000 schijnt te zijn, kun je dit moeilijk een onbetaalbare bak noemen. Gisteren gaf CEO Musk een toelichting op de kwartaalcijfers en daar zei hij dit: de luxe/duurdere versies van nieuwe modellen wil men het eerst uitbrengen, daar wordt immers het meest aan verdiend, ook verhoudingsgewijs. Maar nu blijkt die strategie vandaag al overboord te worden gegooid, of op zijn minst voor andere modellen te worden bewaard, want de Model 3 krijgt geen zogenaamde ‘signature-series’. Nope, presales beginnen op 31 maart in de winkel, en op 1 april online. Geen grap, met een aanbetaling van $1000.

Musk tweets

Tesla’s Gigafactory wordt momenteel voorbereid op de aanstaande productie van het model. In Nederland moeten we nog tot 2018 (of eind 2017) wachten op de Model 3. (via groen7.nl)

12 reacties

  1. Wat ziet dat er schitterend uit, althans de eerste indruk. Ik ben pro, ben ook grote fan van hun model S, alleen jammer dat men portefeuille er niet zo’n fan van is! Dan is deze meer bereikbaarder, omgerekend zo’n 30864,74€! Daar heb je nog geen 3 serie voor, mmm toch een moeilijke keuze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *