Op deze datum keert The Walking Dead terug op TV

Op deze datum keert The Walking Dead terug op TV
Zit je al klaar voor het nieuwe seizoen?

Dan moet je nog even geduld hebben. Kun je in de tussentijd bijvoorbeeld Game of Thrones kijken. Het nieuwe seizoen van The Walking Dead start op 22 oktober in de Verenigde Staten. 24 uur na de uitzending in de VS is de aflevering op Fox in Nederland te zien. Dit betekent dat op 23 oktober om 22:00 de eerste aflevering van alweer het achtste seizoen zal worden uitgezonden.

De eerste aflevering van seizoen acht zal de honderdste aflevering zijn. Seizoen acht telt 16 episodes. AMC kiest er ook ditmaal weer voor om het seizoen in tweeën te hakken. Dit betekent dat de eerste acht afleveringen vanaf 23 oktober worden uitgezonden. In februari 2018 zullen de andere acht afleveringen te zien zijn.

De opnames van het nieuwe seizoen werden afgelopen week gestaakt. Stuntman John Bernecker maakte tijdens opnames een val van enkele meters hoogte en moest direct naar het ziekenhuis. Op de intensive car overleed de stuntman aan zijn verwondingen. Ondanks een aangeslagen team zijn de opnames deze week weer hervat. The show must go on..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *