Op deze kleine arcadekast kun je direct beginnen met gamen

Nanoarcade
Geen uitgebreide tutorials of kennis van deze retro spelmachines is nodig om een spelletje te spelen op deze goedkope, kleine arcadekast.

De Nanoarcade is het schoolvoorbeeld van ‘klein maar fijn’. Je hoeft niets in elkaar te zetten, bevat een 360-graden joystick en 6 verschillende knoppen, en het enige wat je nodig hebt is een setje AAA-batterijen om de retro-console te activeren. Dit maakt hem ook ideaal om met je mee te nemen.

Java-games
Via een MicroUSB-poort kun je er nieuwe spellen inladen. De Nanoarcade draait op Java, wat betekent dat klassieke Nintendogames er niet op werken, maar je al die talloze klonen van deze games er gewoon op kunt installeren. Internetsites staan vol met dit soort spellen, die je gratis kunt downloaden.

Kickstarter
Als je een exemplaar voor veertig dollar wilt bemachtigen, zul je er wel snel bij moeten zijn. Via de Kickstartercampagne voor de gamekast is deze prijs alleen voor de ‘early birds’ beschikbaar, maar als de crowdfundingcampagne succesvol is, zal de prijs uiteindelijk op 60 dollar komen te liggen.

De kans dat de Nanoarcade er komt is in ieder geval relatief groot, met nog 26 dagen te gaan is er al 19 van de 30 duizend dollar opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *