Opgelet, zo kun je The Sims 4 niet meer (optimaal) spelen

Opgelet, zo kun je The Sims 4 niet meer spelen
Tijd voor een upgrade?

Mocht je nog een oudere computer hebben en hier The Sims 4 op spelen dan is misschien nu het moment om een upgrade te overwegen. De ontwikkelaars achter het spel hebben bekendgemaakt dat de nog steeds erg populaire game gaat stoppen met 32bit ondersteuning.

Geen probleem op moderen computers, maar The Sims 4 is een spel die ook prima draait op computers van pakweg vier of vijf jaar geleden. Computers die het in sommige gevallen nog doen met een 32bit besturingssysteem. De maatregel gaat per juni 2019 in. Je hebt dus nog een paar maanden de tijd om een upgrade te overwegen, mocht je nog op 32bit werken.

De ontwikkelaars kiezen voor 64bit om de game verder te optimaliseren. Wil je om wat voor reden dan ook blijven doorwerken op 32bit dan is er geen nood aan de man. The Sims 4 blijft technisch speelbaar, maar je kunt niet meer aan de slag met de laatste updates. Gebruikers moeten The Sims 4: Legacy Edition downloaden en kunnen slechts met add-ons uitgebracht tot februari 2019 aan de slag.

Een update of nieuwe add-on is straks niet langer compatibel. Dit haalt een deel van het speelplezier weg, want The Sims 4 is juist nu nog zo populair omdat de ontwikkelaars nog geregeld met nieuwe content komen. Upgraden lijkt dus de beste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *