Opmerkelijk: Bose test nieuw product via crowdfunding

Auteur: , Geen reacties
Opmerkelijk: Bose test nieuw product via crowdfunding

Crowdfunding en Bose is een opvallende combinatie.

Bose, het bedrijf achter high-end audio-apparatuur en accessoires, heeft op Indiegogo een crowdfundingscampagne gelanceerd. Men is op zoek naar testers die een nieuw soort oordopje willen uitproberen.

Het product is ontwikkeld voor mensen die ’s nachts niet of slecht slapen. Het oordopje filtert geluid uit de omgeving en moet zorgen voor absolute stilte in je hoofd. Het product moet op de markt verschijnen voor een bedrag van 250 dollar. Via Indiegogo worden door het bedrijf prototypes aangeboden voor een lagere prijs. Mensen die zo’n prototype via Indiegogo aanschaffen kunnen Bose van feedback voorzien voor het eindproduct.

De actie is een succes. De voordeligste set is al vergeven. Het gaat om 450 exemplaren van de ‘Sleepbuds’. Ze werden verkocht voor een prijs van 150 dollar. De kopers kunnen het product in februari thuis verwachten.

Volgens Bose zijn de Sleepbuds niet alleen ontwikkeld voor in bed. Het product kan ook op straat worden gebruikt om ongewenst geluid te filteren. Het Indiegogo-project staat nog een maand online. Volgend jaar horen we ongetwijfeld meer over de Sleepbuds van Bose.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).